Ryby i owoce morza

Definicja sektora
Do sektora zaliczamy następujące kody CN: 1504, od 1603 do 1605.
Obejmują one m.in. tłuszcze i oleje z ryb i ssaków morskich, ekstrakty i soki, z mięsa, ryb lub skorupiaków, mięczaków lub pozostałych bezkręgowców wodnych, ryby przetworzone lub zakonserwowane; kawior i namiastki kawioru przygotowane z ikry rybiej, skorupiaki, mięczaki i inne.
Wartość eksportu sektora z Polski [EUR]
Raporty
Spis treściTable of contents
Powiązane treści
- Wszystko
- Centrum Wsparcia (41)
-
Oferta wsparcia
Program Dopłaty do Oprocentowania Kredytów Eksportowych (DOKE)
Program Dopłaty do Oprocentowania Kredytów Eksportowych (DOKE) to mechanizm zapewniający kredytobior…
Oferta wsparciaGwarancja bankowa
Gwarancja bankowa to samodzielne zobowiązanie banku do zapłaty wskazanej kwoty beneficjentowi gwaran…
-
Oferta wsparcia
Szkolenia dla firm MŚP
Szkolenia eksportowe na wybrane rynki perspektywiczne oraz szkolenia branżowe.
Oferta wsparciaBazy danych
Tworzenie baz danych dopasowanych do indywidualnych potrzeb przedsiębiorców.
Portal Promocji Eksportu używa plików cookies, aby ułatwić użytkownikom korzystanie z serwisu oraz do celów statystycznych. Jeśli nie blokujesz tych plików, to zgadzasz się na ich użycie oraz zapisanie w pamięci Twojego komputera lub innego urządzenia. Pamiętaj, że możesz samodzielnie zmienić ustawienia przeglądarki tak, aby zablokować zapisywanie plików cookies. Więcej informacji znajdziesz w Polityce Prywatności i Regulaminie.