Ryby i owoce morza

Definicja sektora
Do sektora zaliczamy następujące kody CN: 1504, od 1603 do 1605.
Obejmują one m.in. tłuszcze i oleje z ryb i ssaków morskich, ekstrakty i soki, z mięsa, ryb lub skorupiaków, mięczaków lub pozostałych bezkręgowców wodnych, ryby przetworzone lub zakonserwowane; kawior i namiastki kawioru przygotowane z ikry rybiej, skorupiaki, mięczaki i inne.
Wartość eksportu sektora z Polski [EUR]
Raporty
Spis treściTable of contents
Powiązane treści
- Wszystko
- Aktualności (3)
- Wiedza (5)
- Kalendarz (6)
- Centrum Wsparcia (41)
-
Wydarzenie
POLFISH 2026
POLFISH to jedyne w Polsce targi branży rybnej oraz jedne z największych tego typu w Europie Środkow…
ArtykułKontrahenci handlowi z Azji na kolejnej misji przyjazdowej w Polsce
Podczas misji gościło w Polsce 8 importerów żywności
-
Artykuł
Kontrahenci handlowi z Azji na kolejnej misji przyjazdowej w Polsce
Podczas misji gościło w Polsce 8 importerów żywności
-
Oferta wsparcia
Platforma ePing SPS & TBT
Platforma ePing SPS & TBT jest bezpłatnym narzędziem na poziomie Światowej Organizacji Handlu (WTO),…
Oferta wsparciaObniżenie kosztów importu zaopatrzeniowego
Możesz ubiegać się o zawieszenie poboru ceł albo ustanowienie unijnych kontyngentów taryfowych (z ni…
Portal Promocji Eksportu używa plików cookies, aby ułatwić użytkownikom korzystanie z serwisu oraz do celów statystycznych. Jeśli nie blokujesz tych plików, to zgadzasz się na ich użycie oraz zapisanie w pamięci Twojego komputera lub innego urządzenia. Pamiętaj, że możesz samodzielnie zmienić ustawienia przeglądarki tak, aby zablokować zapisywanie plików cookies. Więcej informacji znajdziesz w Polityce Prywatności i Regulaminie.