Pozostała żywność

Definicja sektora
Do sektora zaliczamy następujące kody CN: od 0407 do 0409, 0502, od 0505 do 0508, 0510, 0511, od 0904 do 0910, od 1203 do 1208, 1210, 1211, 1502, 1503, od 1505 do 1518, 1521, 1522, od 1801 do 1805, od 2102 do 2104, 2106, 2209, 2301, od 2304 do 2308, 2501, 4101.
Obejmują one m.in. jaja, miód, szczecinę, kości i rdzenie rogów, skóry i pozostałe części ptaków, kość słoniową, koral, przyprawy korzenne, nasiona, tłuszcze, oleje, margarynę, kakao, drożdże, sosy, zupy i inne.
Wartość eksportu sektora z Polski [EUR]
Przydatne kontakty

Pozostała żywność
Raporty
Spis treściTable of contents
Powiązane treści
-
Wydarzenie
Polsko-Tajwańskie Forum Współpracy Gospodarczej
Zaproszenie jest w szczególności kierowane do przedsiębiorców działających w branżach IT/ICT, spożyw…
WydarzenieWebinarium – eksport rolno–spożywczy do Arabii Saudyjskiej
W czasie webinarium m.in. o potencjale rynku saudyjskiego dla polskiego eksportu żywności, trendach,…
-
Wydarzenie
Polsko-Tajwańskie Forum Współpracy Gospodarczej
Zaproszenie jest w szczególności kierowane do przedsiębiorców działających w branżach IT/ICT, spożyw…
WydarzenieWebinarium – eksport rolno–spożywczy do Arabii Saudyjskiej
W czasie webinarium m.in. o potencjale rynku saudyjskiego dla polskiego eksportu żywności, trendach,…
-
Oferta wsparcia
Bazy danych
Tworzenie baz danych dopasowanych do indywidualnych potrzeb przedsiębiorców.
Oferta wsparciaDotacje
Dotacje przeznaczone są na wspomaganie rozwoju gospodarczego i przedsiebiorczości w Województwie Zac…