Pozostała żywność

Definicja sektora
Do sektora zaliczamy następujące kody CN: od 0407 do 0409, 0502, od 0505 do 0508, 0510, 0511, od 0904 do 0910, od 1203 do 1208, 1210, 1211, 1502, 1503, od 1505 do 1518, 1521, 1522, od 1801 do 1805, od 2102 do 2104, 2106, 2209, 2301, od 2304 do 2308, 2501, 4101.
Obejmują one m.in. jaja, miód, szczecinę, kości i rdzenie rogów, skóry i pozostałe części ptaków, kość słoniową, koral, przyprawy korzenne, nasiona, tłuszcze, oleje, margarynę, kakao, drożdże, sosy, zupy i inne.
Wartość eksportu sektora z Polski [EUR]
Przydatne kontakty

Pozostała żywność
Raporty
Spis treściTable of contents
Powiązane treści
-
Wydarzenie
Food Expo 2025
Food Expo 2025 dla polskich przedsiębiorców to okazja, by nawiązać współpracę z partnerami biznesowy…
WydarzenieMisja gospodarcza do Tokio
Zaproszenie skierowane jest do MŚP z województwa łódzkiego, którzy działają w branży „Innowacyjne ro…
-
Wydarzenie
Food Expo 2025
Food Expo 2025 dla polskich przedsiębiorców to okazja, by nawiązać współpracę z partnerami biznesowy…
WydarzenieMisja gospodarcza do Tokio
Zaproszenie skierowane jest do MŚP z województwa łódzkiego, którzy działają w branży „Innowacyjne ro…
-
Oferta wsparcia
Organizacja spotkań B2B polskich i zagranicznych przedsiębiorców
Organizacja spotkań B2B.
Oferta wsparciaUsługa "pro-eksport"
W ramach usługi pro-eksport przedsiębiorcy podkarpaccy mogą pozyskać szareg informacji na temat pote…