Pozostała żywność

Definicja sektora
Do sektora zaliczamy następujące kody CN: od 0407 do 0409, 0502, od 0505 do 0508, 0510, 0511, od 0904 do 0910, od 1203 do 1208, 1210, 1211, 1502, 1503, od 1505 do 1518, 1521, 1522, od 1801 do 1805, od 2102 do 2104, 2106, 2209, 2301, od 2304 do 2308, 2501, 4101.
Obejmują one m.in. jaja, miód, szczecinę, kości i rdzenie rogów, skóry i pozostałe części ptaków, kość słoniową, koral, przyprawy korzenne, nasiona, tłuszcze, oleje, margarynę, kakao, drożdże, sosy, zupy i inne.
Wartość eksportu sektora z Polski [EUR]
Przydatne kontakty

Pozostała żywność
Raporty
Spis treściTable of contents
Powiązane treści
-
Wydarzenie
Stoisko PAIH na National Restaurant Association (NRA) Show 2025
PAIH zaprasza polskie firmy z branży spożywczej do udziału w targach National Restaurant Association…
WydarzenieMożliwości na rynku Hongkongu oraz Greater Bay Area
Webinarium PAIH przybliży uczestnikom wiedzę o jednym z najbardziej dynamicznie rozwijających się ry…
-
Wydarzenie
Stoisko PAIH na National Restaurant Association (NRA) Show 2025
PAIH zaprasza polskie firmy z branży spożywczej do udziału w targach National Restaurant Association…
WydarzenieMożliwości na rynku Hongkongu oraz Greater Bay Area
Webinarium PAIH przybliży uczestnikom wiedzę o jednym z najbardziej dynamicznie rozwijających się ry…
-
Oferta wsparcia
Wykup wierzytelności eksportowych
Wykup wierzytelności eksportowych zapewnia zwiększenie płynności eksportera i uatrakcyjnia jego ofer…
Oferta wsparciaKredyt dla banku nabywcy
Kredyt dla banku nabywcy umożliwia importerowi uzyskanie finansowania na zakup polskich towarów i us…