Mięso wołowe i bydło żywe

Definicja sektora
Do sektora zaliczamy następujące kody CN: 0102, 0201, 0202.
Obejmują one bydło żywe, mięso z bydła świeże, schłodzone lub zamrożone.
Wartość eksportu sektora z Polski [EUR]
Przydatne kontakty
          Związek Polskie Mięso
- Tel.: +48 22 830 26 56
 - E-mail: info@polskie-mieso.pl
 
          Unia Producentów i Pracodawców Przemysłu Mięsnego (UPEMI)
- Tel.: + 48 22 696 52 70
 - E-mail: biuro@upemi.pl
 
Raporty
Spis treściTable of contents
Powiązane treści
- Wszystko
 - Aktualności (7)
 - Wiedza (5)
 - Kalendarz (7)
 - Centrum Wsparcia (42)
 
- 
                                    
    
  
                      ArtykułKontrahenci handlowi z Azji na kolejnej misji przyjazdowej w Polsce
Podczas misji gościło w Polsce 8 importerów żywności
  
                      WydarzenieForum Biznesowe Polska-Korea 2025
PAIH zaprasza do udziału w Forum Biznesowym Polska-Korea 2025, które odbędzie się 25 września br. w …
 - 
                                    
    
  
                      ArtykułKontrahenci handlowi z Azji na kolejnej misji przyjazdowej w Polsce
Podczas misji gościło w Polsce 8 importerów żywności
    
  
                      ArtykułRynek wołowiny w Singapurze
Głównymi dostawcami wołowiny są Australia, Brazylia oraz Stany Zjednoczone
 - 
                                    Oferta wsparcia
Lista partnerów biznesowych: zyskaj rzetelne kontakty
Zminimalizuj ryzyko w relacjach biznesowych i zapewnij sobie możliwość współpracy z rzetelnym partne…
Oferta wsparciaAnaliza potencjału eksportowego: poznaj swoje możliwości
Zwiększ swoje szanse na rozpoczęcie rozmów biznesowych z właściwymi partnerami biznesowymi.
 
Portal Promocji Eksportu używa plików cookies, aby ułatwić użytkownikom korzystanie z serwisu oraz do celów statystycznych. Jeśli nie blokujesz tych plików, to zgadzasz się na ich użycie oraz zapisanie w pamięci Twojego komputera lub innego urządzenia. Pamiętaj, że możesz samodzielnie zmienić ustawienia przeglądarki tak, aby zablokować zapisywanie plików cookies. Więcej informacji znajdziesz w Polityce Prywatności i Regulaminie.