Mięso wołowe i bydło żywe

Definicja sektora
Do sektora zaliczamy następujące kody CN: 0102, 0201, 0202.
Obejmują one bydło żywe, mięso z bydła świeże, schłodzone lub zamrożone.
Wartość eksportu sektora z Polski [EUR]
Przydatne kontakty

Związek Polskie Mięso
- Tel.: +48 22 830 26 56
- E-mail: info@polskie-mieso.pl

Unia Producentów i Pracodawców Przemysłu Mięsnego (UPEMI)
- Tel.: + 48 22 696 52 70
- E-mail: biuro@upemi.pl
Raporty
Spis treściTable of contents
Powiązane treści
- Wszystko
- Centrum Wsparcia (42)
-
Artykuł
Nowy kierunek eksportowy dla polskiej wołowiny
Polscy hodowcy bydła będą mogli już eksportować wołowinę do Algierii
InstytucjaUnia Producentów i Pracodawców Przemysłu Mięsnego (UPEMI)
Unia Producentów i Pracodawców Przemysłu Mięsnego (UPEMI) jest wiodąca, polską organizacją branżową …
-
Oferta wsparcia
Zamówienia organizacji międzynarodowych i armii amerykańskiej
Instrument popularyzuje udział polskich przedsiębiorców w przetargach organizacji międzynarodowych o…
Oferta wsparciaDane teleadresowe z międzynarodowej bazy firm Kompass
Dane teleadresowe ponad 26,7 mln firm w ponad 64 krajach świata.
Portal Promocji Eksportu używa plików cookies, aby ułatwić użytkownikom korzystanie z serwisu oraz do celów statystycznych. Jeśli nie blokujesz tych plików, to zgadzasz się na ich użycie oraz zapisanie w pamięci Twojego komputera lub innego urządzenia. Pamiętaj, że możesz samodzielnie zmienić ustawienia przeglądarki tak, aby zablokować zapisywanie plików cookies. Więcej informacji znajdziesz w Polityce Prywatności i Regulaminie.