Mięso drobiowe i drób żywy

Definicja sektora
Do sektora zaliczamy następujące kody CN: 0105, 0207.
Obejmują one drób domowy żywy oraz mięso i podroby jadalne z ptactwa z gatunku Gallus domesticus, świeże, schłodzone lub zamrożone.
Wartość eksportu sektora z Polski [EUR]
Przydatne kontakty

Krajowa Rada Drobiarstwa – Izba Gospodarcza (KRD-IG)
- Tel.: +48 22 82 82 389
- E-mail: krd-ig@krd-ig.com.pl

Związek Polskie Mięso
- Tel.: +48 22 830 26 56
- E-mail: info@polskie-mieso.pl

Unia Producentów i Pracodawców Przemysłu Mięsnego (UPEMI)
- Tel.: + 48 22 696 52 70
- E-mail: biuro@upemi.pl
Raporty
Spis treściTable of contents
Powiązane treści
- Wszystko
- Centrum Wsparcia (42)
-
Oferta wsparcia
Przeciwdziałanie nieuczciwemu importowi
Dzięki wsparciu Ministerstwa Rozwoju i Technologii będziesz mógł chronić swoją produkcję przed nieuc…
Oferta wsparciaUmowy o wolnym handlu
W ramach negocjacji preferencyjnych umów handlowych w zakresie zarówno towarów, jak i usług (interes…
-
Oferta wsparcia
Kredyt na ekspansję zagraniczną
Długoterminowy kredyt inwestycyjny przeznaczony na finansowanie zagranicznych projektów inwestycyjny…
Oferta wsparciaKredyt na finansowanie eksportu
Prefinansowanie kontraktów eksportowych polskich spółek, zabezpieczone m.in. gwarancją KUKE (w wysok…
Portal Promocji Eksportu używa plików cookies, aby ułatwić użytkownikom korzystanie z serwisu oraz do celów statystycznych. Jeśli nie blokujesz tych plików, to zgadzasz się na ich użycie oraz zapisanie w pamięci Twojego komputera lub innego urządzenia. Pamiętaj, że możesz samodzielnie zmienić ustawienia przeglądarki tak, aby zablokować zapisywanie plików cookies. Więcej informacji znajdziesz w Polityce Prywatności i Regulaminie.