Lunch biznesowy z Hong Kong Economic and Trade Office
27.01.2025
Warszawa
Polska Agencja Inwestycji i Handlu we współpracy z Hong Kong Economic and Trade Office (InvestHK) zaprasza polskie firmy na lunch biznesowy, który odbędzie się 28 lutego 2025 r. w godzinach 12:00–13:30 w Warszawie.

Hong Kong Economic and Trade Office (InvestHK) to przedstawicielstwo Specjalnego Regionu Administracyjnego Hongkong, wspierające rozwój dwustronnych relacji gospodarczych.
Wydarzenie będzie doskonałą okazją do pogłębienia współpracy gospodarczej z Hongkongiem oraz poznania narzędzi wsparcia dostępnych dla firm zainteresowanych inwestowaniem w tym regionie. W spotkaniu mogą uczestniczyć wyłącznie firmy zarejestrowane w Polsce.
Zgłoszenia przyjmowane są poprzez formularz rejestracyjny do 5 lutego.
Ze względu na ograniczoną liczbę miejsc, rejestracja nie jest równoznaczna z gwarancją udziału. Informacja o zakwalifikowaniu oraz dokładna lokalizacja wydarzenia zostaną przesłane 7 lutego 2025 r.
Odpowiedzi na dodatkowe pytania można uzyskać pod adresem mailowym: jakub.kaminski@paih.gov.pl.
Więcej informacji o wydarzeniu na stronie
- Wszystko
- Aktualności (834)
- Wiedza (404)
- Kalendarz (1517)
-
Wydarzenie
III Łódzki Kongres Rozwoju Biznesu
Wsparcie lokalnych przedsiębiorców i liderów biznesu w ich rozwoju zawodowym
WydarzenieEstoński CIT
Szkolenie „Estoński CIT” to praktyczny przewodnik po nowoczesnym modelu opodatkowania spółek, który …
ArtykułPolsko-brytyjskie relacje handlowe nabierają tempa
Polskie przedsiębiorstwa wykorzystują swoje doświadczenie z czasów sprzed akcesji do UE
ArtykułZaawansowane technologie motorem polskiego eksportu
Dynamika wzrostu eksportu w latach 2019-2023 w niektórych sektorach wyniosła aż 141 proc.
-
Artykuł
Rekordowy eksport produktów rolno-spożywczych
Przedsiębiorcy z sektora rolno-spożywczego odnotowali wzrost sprzedaży zagranicznej o 8,1 proc.
ArtykułMalezja i Polska – współpraca handlowa i inwestycyjna
Rozwój współpracy może obejmować szereg obszarów
ArtykułDodatnie saldo handlowe Polski za 2023 rok
Polski eksport był wyższy o 1,4% w porównaniu z rokiem 2022
ArtykułDystrybutor z Rumunii poszukuje dostawców serów Brie i Camembert
Poszukiwany partner powinien być w stanie dostarczyć sery pakowane po 100g, 125g i 1000g
ArtykułWdrożenie systemu PoUS: Jakie zmiany czekają przedsiębiorców?
1 marca 2024 r. zostanie wdrożony nowy system celnego rejestrowania towarów
-
Wideo
Wideo: O czym muszę pamiętać zanim rozpocznę działalność eksportową?
Wideo: O czym muszę pamiętać zanim rozpocznę działalność eksportową?
WideoWideo: Jak rozwinąć działalność eksportową?
Wideo: Jak rozwinąć działalność eksportową – przewodnik po instytucjach wsparcia
PodcastPodcast: Jak wykorzystać kanały cyfrowe w eksporcie?
Podcast: Jak wykorzystać kanały cyfrowe w eksporcie?
PodcastPodcast: Jak sprawdzić, czy firma jest gotowa do eksportu?
Podcast: Jak samodzielnie sprawdzić czy firma jest gotowa do eksportu?
-
Wydarzenie
10. Kongres Klastrów Polskich
Kongres pod hasłwm „20 lat Polski w UE, 10 lat rozwoju innowacji dzięki klastrom i funduszom europej…
WydarzenieMisja Gospodarcza do Francji – Paryż, Lille
Wydarzenie organizowane jest dla przedsiębiorców z woj. śląskiego w ramach projektu „Inter Global”
WydarzeniePolskie firmy na rynkach Azji
Warsztaty „Prowadzenie biznesu w krajach Azji- jak odnieść sukces” pomogą zrozumieć praktyczne aspek…
WydarzeniePrzepis na skuteczny eksport do Francji
KOWR i PAIH zapraszają na webinarium: „Przepis na skuteczny eksport do Francji” w dniu 9 październik…
WydarzeniePLOVDIV Zoo Expo 2024
Największe targi zoologiczne w Bułgarii i okazja do znalezienia nowych partnerów i klientów branżow…
Portal Promocji Eksportu używa plików cookies, aby ułatwić użytkownikom korzystanie z serwisu oraz do celów statystycznych. Jeśli nie blokujesz tych plików, to zgadzasz się na ich użycie oraz zapisanie w pamięci Twojego komputera lub innego urządzenia. Pamiętaj, że możesz samodzielnie zmienić ustawienia przeglądarki tak, aby zablokować zapisywanie plików cookies. Więcej informacji znajdziesz w Polityce Prywatności i Regulaminie.