Pozostała żywność

Definicja sektora
Do sektora zaliczamy następujące kody CN: od 0407 do 0409, 0502, od 0505 do 0508, 0510, 0511, od 0904 do 0910, od 1203 do 1208, 1210, 1211, 1502, 1503, od 1505 do 1518, 1521, 1522, od 1801 do 1805, od 2102 do 2104, 2106, 2209, 2301, od 2304 do 2308, 2501, 4101.
Obejmują one m.in. jaja, miód, szczecinę, kości i rdzenie rogów, skóry i pozostałe części ptaków, kość słoniową, koral, przyprawy korzenne, nasiona, tłuszcze, oleje, margarynę, kakao, drożdże, sosy, zupy i inne.
Wartość eksportu sektora z Polski [EUR]
Przydatne kontakty

Pozostała żywność
Raporty
Spis treściTable of contents
Powiązane treści
-
Wydarzenie
Stoisko PAIH na Foodex Mongolia 2025
PAIH zaprasza do udziału w targach Foodex Mongolia 2025, które odbędą się w dniach 6-8 czerwca br. w…
WydarzenieRegulacje FDA dla producentów żywności
PAIH zaprasza na webinarium dot. regulacji FDA dla producentów żywności, które odbędzie się w dniu 1…
-
Wydarzenie
Regulacje FDA dla producentów żywności
PAIH zaprasza na webinarium dot. regulacji FDA dla producentów żywności, które odbędzie się w dniu 1…
WydarzenieJak zdobywać kontrakty federalne w USA
PAIH zaprasza przedsiębiorców na webinarium pt. „Jak zdobywać kontrakty federalne w USA”, które odbę…
-
Oferta wsparcia
Spotkania B2B: poznaj swojego partnera biznesowego
Weź udział w skrojonych na miarę sesjach B2B w oparciu o znajomość lokalnej specyfiki biznesowej i s…
Oferta wsparciaSzkolenia: dzielimy się wiedzą o rynkach zagranicznych
Szkolenia organizowane przez PAIH, w większości w formie webinariów, to doskonała możliwość do zdoby…