Mięso wołowe i bydło żywe

Definicja sektora
Do sektora zaliczamy następujące kody CN: 0102, 0201, 0202.
Obejmują one bydło żywe, mięso z bydła świeże, schłodzone lub zamrożone.
Wartość eksportu sektora z Polski [EUR]
Przydatne kontakty

Związek Polskie Mięso
- Tel.: +48 22 830 26 56
- E-mail: info@polskie-mieso.pl

Unia Producentów i Pracodawców Przemysłu Mięsnego (UPEMI)
- Tel.: + 48 22 696 52 70
- E-mail: biuro@upemi.pl
Raporty
Spis treściTable of contents
Powiązane treści
- Wszystko
- Aktualności (6)
- Wiedza (5)
- Kalendarz (7)
- Centrum Wsparcia (42)
-
Wydarzenie
Forum Biznesowe Polska-Korea 2025
PAIH zaprasza do udziału w Forum Biznesowym Polska-Korea 2025, które odbędzie się 25 września br. w …
WydarzenieMeat & Grill Days 2024
Największe targi branży mięsnej w Grecji obejmujące także systemy chłodzenia mięsa, maszyny oraz urz…
-
Artykuł
Rynek wołowiny w Singapurze
Głównymi dostawcami wołowiny są Australia, Brazylia oraz Stany Zjednoczone
ArtykułNowy kierunek eksportowy dla polskiej wołowiny
Polscy hodowcy bydła będą mogli już eksportować wołowinę do Algierii
-
Oferta wsparcia
Lista partnerów biznesowych: zyskaj rzetelne kontakty
Zminimalizuj ryzyko w relacjach biznesowych i zapewnij sobie możliwość współpracy z rzetelnym partne…
Oferta wsparciaAnaliza potencjału eksportowego: poznaj swoje możliwości
Zwiększ swoje szanse na rozpoczęcie rozmów biznesowych z właściwymi partnerami biznesowymi.
Portal Promocji Eksportu używa plików cookies, aby ułatwić użytkownikom korzystanie z serwisu oraz do celów statystycznych. Jeśli nie blokujesz tych plików, to zgadzasz się na ich użycie oraz zapisanie w pamięci Twojego komputera lub innego urządzenia. Pamiętaj, że możesz samodzielnie zmienić ustawienia przeglądarki tak, aby zablokować zapisywanie plików cookies. Więcej informacji znajdziesz w Polityce Prywatności i Regulaminie.