Search Menu
A A A high contrast A A

Export Promotion Portal



No photo
CZANIECKIE MAKARONY SP. Z O.O.





Company description
af
ar
bg
cz
de
dk
en
es
fi
fr
gr
hi
hr
hu
id
il
it
jp
kk
ko
lt
ms
nl
no
pl
pt
ro
ru
se
sk
tr
ua
uz
zh
We are a leading manufacturer of pasta in Poland and an exporter to the US, England, and Ireland. We make whole-wheat, pressed and rolled pasta, angel hair rolls, ‘coloured’ pasta with added spinach and tomato and egg-free amber durum pasta (consisting of 100% semolina flour).

In pasta production, we use buckwheat flour, semolina, and eggs. The quality of the products is monitored by our in-house laboratory, which has been operating for 12 years. Our specialists test, among others, the microbiological (bacteria) and physicochemical (fat, humidity) characteristics of products and semi-finished products, used to make pasta.

We operate based on international food safety standards. During production and storage, our employees follow the FIFO principle, which means First-In-First-Out. This allows us to deliver products with a long expiry date to the customer, produced from fresh semi-finished products. In addition, all products pass through a detector which detects metal, which eliminates the risk of metallic impurities. Detailed information on quality standards, certificates, and awards that we have won over the years, can be found in the www.makaron.pl
Działamy na rynku 26 lat, co w połączeniu z najwyższą jakością produktu sprawia, że jesteśmy jednym z największych producentów makaronów w Polsce.
Nasze produkty można znaleźć w USA, Kanadzie, Anglii, Niemczech, Belgi, Holandii i Irlandii.

Do produkcji makaronu używamy mąki pszennej makaronowej, semoliny i jajek. O jakość wyrobu dba laboratorium zakładowe.
Nasi specjaliści badają m.in. cechy mikrobiologiczne i fizykochemiczne gotowych wyrobów oraz półproduktów, wykorzystywanych do produkcji makaronów.

Działamy w oparciu o międzynarodowe standardy dotyczące bezpieczeństwa żywności. Dostarczane do klienta produkty cechują się bardzo długim terminem przydatności.

Jako pierwsi wprowadziliśmy na rynek makaron z wysoką zawartością błonnika owsianego, który powstał we współpracy naszych technologów i naukowców ze Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie.
Uzyskaliśmy certyfikat, uprawniający do wytwarzania produktów z wysoką zawartością błonnika, a sposób produkcji i makaron zostały opatentowane.

Poddaliśmy się audytowi, przeprowadzonemu przez BRC Global Standarts czyli British Retailer Consortium. Spełniamy wymagania IFS Food na poziomie wyższym oraz Global Standart for Food Safety.
Activity
Type
Production
Employment
50 people and above
Website
www.makaron.pl
Legal form
Share-holding company
Primary markets of the interest
  • Europe
  • USA
  • Canada
Legenda
- Primary markets of the interest
- Branches
- Purchasers from abroad
Company industries
Main industries
Marginal industries
Main industries of customers

Observed offers
Makarony
Chińska firma handlowa jest zainteresowana impo...

Date from: 21.06.2016 (18.12.2016)


The offer of the industry
Buy

1 / 0




Events in which I participate