Całodniowe seminarium pt. "Jak eksportować produkty spożywcze do Chin?" odbędzie się w Warszawie w dniu 10 października 2017 r.
Podczas seminarium firmom z branży spożywczej zostaną zaprezentowane praktyczne aspekty związane z eksportem towarów i wprowadzaniem ich do obrotu na terytorium Chin.
Podczas seminarium uczestnicy zostaną zaznajomieni z takimi zagadnieniami jak:
- Chiński rynek spożywczy i jego specyfika;
- Preferencje chińskich konsumentów;
- Jak dostosować ofertę produktową do rynku;
- Potencjalne nisze dla polskich eksporterów;
- Jak wprowadzać produkty do obrotu w Chinach;
- Budowanie sieci dystrybucji;
- Certyfikacja produktów;
- Najczęstsze problemy związane z eksportem do Chin;
- Operacyjne realia sprzedaży na rynku chińskim;
- Wizja zorganizowanego podejścia do rynku;
- Jak skutecznie promować produkty spożywcze.
Powyższe zagadnienia to tylko część tematów, jakie zostaną poruszone przez prelegenta. Seminarium poprowadzi Pan Michał Bielewicz, ForCap Co. Ltd, który od lat doradza firmom w zakresie eksportu towarów do Chin.
Firmy zainteresowane udziałem w seminarium proszone są o rejestrację elektroniczną do dnia 5 października 2017 r. do godziny 16:00 za pomocą linku rejestracyjnego.
Seminarium odbędzie się 10 października 2017 r (poniedziałek) w godzinach 9:00-15:45 w Centrum Informacyjnym Polskiej Agencji Inwestycji i Handlu S.A., ul. Bagatela 12 w Warszawie i będzie prowadzone w języku polskim.
W celu uzyskania dodatkowych informacji uprzejmie prosimy o kontakt z Małgorzatą Zawiszą, email: malgorzata.zawisza@paih.gov.pl.
Szczegóły dotyczące wydarzenia znajdziecie Państwo także na stronie: www.gochina.gov.pl
Udział w seminarium jest bezpłatny.
Z uwagi na ograniczoną liczbę miejsc, zastrzegamy sobie możliwość weryfikacji zgłoszeń.
Tylko firmy, które otrzymają potwierdzenie zostaną zaproszone do udziału w seminarium.