22. Międzynarodowe Targi Gastronomiczne EuroGastro to najważniejsze i największe wydarzenie targowe w Polsce dedykowane branży HoReCa, które odbędą się w dniach 21-23 marca 2018 r.
Prestiż, jakość i tradycja: EuroGastro to najważniejsze wydarzenie targowe w Polsce dla sektora HoReCa, które ma już ponad dwudziestoletnią tradycję.
Właściwi odbiorcy: targi skierowane są do ściśle określonej grupy odbiorców branżowych: osób decyzyjnych lub mających wpływ na podejmowanie decyzji oraz do środowisk opiniotwórczych.
Szeroka akcja informacyjno-reklamowa: informacje o EuroGastro i o ofercie ich wystawców pojawiają się w najważniejszych tytułach branżowych oraz na portalach internetowych i wsparte są intensywnymi działaniami bezpośrednimi skierowanymi do odbiorców branżowych.
To się opłaca: w jednym miejscu i czasie dotrzesz do blisko 20 tysięcy klientów w trzy dni zaprezentujesz i wypromujesz nowości rynkowe oraz ofertę specjalną na miejscu sprzedasz swoje produkty zainteresowanym odbiorcom.
Odpowiedni czas: zaprezentujesz ofertę w momencie, kiedy polski rynek gastronomiczno-hotelarski jest w fazie silnego rozwoju.
Ekspozycja targowa podzielona jest na cztery sektory tematyczne:
- sektor wyposażenia zaplecza kuchennego
- sektor żywności i napojów dla gastronomii
- sektor kawowy
- sektor wyposażenia sal restauracyjnych i barów